Over Ons


Op LEDStripExpert.be vindt u alle LED strips en accessoires die u voor uw project nodig heeft. Doordat we goed contact hebben met de producenten van onze producten kunnen we optimale kwaliteit leveren tegen een geringe prijs.

Op alle producten krijgt u 2 Jaar garantie. U mag daarnaast binnen 60 dagen uw bestelling retourneren als de product(en) onverhoopt toch niet bevallen. U krijgt dan uw geld terug. Bij flexibele LED strips geldt hiervoor wel de voorwaarde dat ze geretourneerd moeten worden met een ongebruikte / intacte plakstrip.

Voor 15:00 besteld? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden en heeft u deze de volgende werkdag in huis. Onze voorraad is dermate groot dat ook grote bestellingen direct kunnen worden uitgeleverd.

Wij bieden optimale klantondersteuning: pas als u tevreden bent, zijn wij ook tevreden.

Wij controleren uw bestelling handmatig. Mocht u per abuis een niet-werkende combinatie bestellen, dan zullen we hierover contact met u opnemen om in overleg de bestelling aan te passen.

Maatwerk: Wij kunnen uw producten aansluitklaar aanleveren. U kunt bij het bestellen alle details doorgeven, of stuur ons een e-mail: info@ledstripexpert.be

We leveren ook LED strips naar specificatie. Hiervoor geld wel een hogere minimum-afname dan 1 meter. Voor informatie en een offerte, graag contact opnemen via info@ledstripexpert.be

Omdat wij nauw samenwerken met de fabriek hebben we veel controle over hoe onze LED strips worden gefabriceerd. We gebruiken niet alleen maar de goedkoopste onderdelen, maar leveren een lichtkleur, levensduur en lichtsterkte die klopt met de productspecificaties.

Bedrijfsgegevens:
LEDStripExpert.be (onderdeel van Groenlicht)
Denethor 17
NL-5663RL Geldrop