LED Strip Set RGB 30 LED/m

LED Strip Set RGB 30 LED/m

Complete plug&play RGB LED Strip set. Als u deze set bestelt is er geen soldeerwerk nodig: u hoeft slechts de stekkers met elkaar te verbinden en het werkt. Met deze RGB LED strip set kunt u alle mogelijke kleuren creëren! Gebruik het keuzemenu rechts om de juiste lengte en RGB Controller te kiezen. U ontvangt een LED strip in de gekozen lengte, met daarbij de gekozen RGB Controller en een passende voedingsadapter. Alle producten zijn voorzien van passende aansluitingen: u hoeft alleen maar zelf de onderdelen aan elkaar te koppelen en het werkt.

LED Strips zijn een geweldig veelzijdig product waarmee u werkelijk in elke situatie de juiste sfeer kunt creëren. De LED strip is voorzien van een 3M plakstrip waarmee deze eenvoudig opgeplakt kan worden. Daarnaast is de LED strip extreem flexibel waardoor gemakkelijk bochten kunnen worden gemaakt. Zelfs op de meest moeilijke en onbereikbare plekken kunt u verlichting aanbrengen door middel van LED Strips!

De toepassingen zijn werkelijk eindeloos, denk bijvoorbeeld aan: kastverlichting, keukenverlichting, koofverlichting, accentverlichting, lichtreclame, belettering, architectonische verlichting, verlichtingsarmaturen, plafondverlichting, etc.

Op onze site kunt u LED strips en de benodigde onderdelen los bestellen, maar u kunt ook deze complete set bestellen. Dit is de meest eenvoudige manier om een werkende LED strip te bestellen.

U ontvangt:

1x LED Strip in de gekozen lengte (voor binnengebruik) met plakstrip
1x Passende adapter (voor binnengebruik)
1x RGB Controller met afstandsbediening (voor binnengebruik)

Alles is voorzien van stekkers en klaar om aan te sluiten. Als u een exacte lengte wilt, kunt u de LED strip zelf inkorten om de 10cm. U kunt dit met een normale schaar doen. Bijvoorbeeld: U wilt een LED strip van 180cm. Bestel dan een LED strip set van 2 meter en knip zelf de LED strip op maat.


Specificaties

Kleur: RGB
Lichthoek: 120°
Lichtsterkte: Max. 500 lumen per meter.
Voltage: 12V
LEDs per meter: 30
LED Type: SMD 5050
Stroomverbruik: Max. 0.6 A / meter
Vermogen: Max. 7.2 W / meter
De strip kan om de 3 LEDs geknipt worden.
Breedte van de LEDstrip: 10 mm
Hoogte van de LED strip: 2 mm


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: set-rgb30-5050-ip0
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 14,51€
  • Excl. BTW: 11,99€

Beschikbare opties: