LED Strip Set Warm Wit 3528 120 LED/m

LED Strip Set Warm Wit 3528 120 LED/m

Complete plug&play LED Strip set. Als u deze set bestelt is er geen soldeerwerk nodig: u hoeft slechts de stekkers met elkaar te verbinden en het werkt. Gebruik het keuzemenu rechts om de juiste lengte en om een eventuele dimmer te kiezen. U ontvangt een LED strip in de gekozen lengte, met daarbij optioneel een dimmer en een passende voedingsadapter. Alle producten zijn voorzien van passende aansluitingen: u hoeft alleen maar zelf de onderdelen aan elkaar te koppelen en het werkt.

LED Strips zijn een geweldig veelzijdig product waarmee u werkelijk in elke situatie de juiste sfeer kunt creëren. De LED strip is voorzien van een 3M plakstrip waarmee deze eenvoudig opgeplakt kan worden. Daarnaast is de LED strip extreem flexibel waardoor gemakkelijk bochten kunnen worden gemaakt. Zelfs op de meest moeilijke en onbereikbare plekken kunt u verlichting aanbrengen door middel van LED Strips!

De toepassingen zijn werkelijk eindeloos, denk bijvoorbeeld aan: kastverlichting, keukenverlichting, koofverlichting, accentverlichting, lichtreclame, belettering, architectonische verlichting, verlichtingsarmaturen, plafondverlichting, etc.

Op onze site kunt u LED strips en de benodigde onderdelen los bestellen, maar u kunt ook deze complete set bestellen. Dit is de meest eenvoudige manier om een werkende LED strip te bestellen.

U ontvangt:

1x LED Strip in de gekozen lengte (voor binnengebruik) met plakstrip
1x Passende adapter (voor binnengebruik)
1x Dimmer (voor binnengebruik) (Optioneel)

Alles is voorzien van stekkers en klaar om aan te sluiten. Als u een exacte lengte wilt, kunt u de LED strip zelf inkorten om de 2.5cm. U kunt dit met een normale schaar doen. Bijvoorbeeld: U wilt een LED strip van 87.5cm. Bestel dan een LED strip set van 1 meter en knip zelf de LED strip op maat.


Specificaties

Kleur: Warm Wit
Lichthoek: 120°
Lichtsterkte: 600 lumen per meter.
Voltage: 12V
LEDs per meter: 120
LED Type: SMD 3528
Stroomverbruik: 0.8 A / meter
Vermogen: 9.6 W / meter
De strip kan om de 3 LEDs geknipt worden.
Breedte van de LEDstrip: 8 mm
Hoogte van de LED strip: 2 mm


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: set-ww120-3528-ip0
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 15,74€
  • Excl. BTW: 13,01€

Beschikbare opties: